Materiali

Iveral

Iveral je oplemenitena iverna plošča z melaminsko folijo v poljubnem barvnem odtenku ali lesnem dekorju. Za zapiranje robov se uporabljajo ABS robni trakovi v enakem barvnem odtenku, kot je iverna plošča. Pohištvo iz iverala je cenovno ugodnejše, še vedno pa zagotavlja kvaliteto in trajnost izdelka.

Masiva

Masiva je naravni material. Ponujamo vam les večine znanih drevesnih vrst. Masiven les uporabljamo predvsem za izdelavo stopnic, okrasnih stebričkov in okvirjev pohištvenih vrat s polnili.

Kuhinjski pulti

Kuhinjski pulti so različnih tipov. Ločijo se po debelini, izdelavi in materialu. Narejeni morajo biti iz odpornih materialov. Industrijsko izdelani pulti so debeline 30‒40 mm. Oblepljeni so z ultrapasom, sredica je pa iz iverice.

Mediapan

Mediapan je srednje gosta vlaknena plošča, izdelana iz lesnih vlaken z dodatkom smole. Je visokokvalitetna plošča. V pohištveni industriji se MDF mediapan pogosto uporablja za izdelavo kopalniškega, kuhinjskega in ostalega pohištva, predvsem vrat.

Steklo

Steklo se uporablja za izdelavo pohištvenih vrat, stenskih oblog nad spodnjimi elementi v kuhinji, zaščito pultov oziroma kot delovna površina v kuhinji ali kopalnici. Steklo je lahko transparentno, barvano oziroma oplemeniteno s fototapeto.

Pohištveno okovje

Pohištveni ročaji so narejeni iz različnih materialov. Lahko so kovinski, plastični ali in leseni. Ponujamo različne dodatke za predale in omare, kot so prekati za predale, košare za kuhinjske elemente, luči za omare.

Gospodinjski aparati

Pri nas vam ponujamo pestro izbiro gospodinjskih aparatov proizvajalca Gorenje. Če pri izdelavi kuhinjskih elementov pri nas naročite tudi gospodinjske aparate, jih dobite po ugodnejši ceni.

Stroji

Industrijske standarde za obrtno ceno ponuja HOMAG z novo serijo CNC strojev BMG 300 Venture. Stabilen in težak stroj z gibljivim mostom je osnova, na kateri so zgrajene vse tri različice strojev BMG 300 Venture. Mizar ima odličen vpogled v stroj, z dinamičnim izmenljivim poljem pa pridobi možnost obrezkati izdelke do 1.550 mm širine.

Prilagodljivost

Ta celovita rešitev za CNC-obdelave, vključno z oblepljanjem mizarju omogoča individualno izdelavo pohištva in notranje opreme. Samo z močnim 4-osnim motorjem s 15 kW in tekočinskim hlajenjem je Venture 313 udarna kombinacija stroja.

Stroj je opremljen z veliko vrtalno glavo s 35 vreteni in magazinom s 26 prostori za orodja in agregate. Oblepljanje neravnih izdelkov z robnimi trakovi debeline do 2 mm in višine do 60 mm je z agregatom easyedge otročje lahko. Uporaba pete osi z agregatom FLEX5+ dodatno omogoča obdelave pod vsakršnimi koti.

Želite po vaši meri izdelano ponudbo?

Pin It on Pinterest

Share This